Buna! Sunt profesor suplinitor calificat, cu CIM pe perioada determinata. Pentru anul acesta nu am avut post pt concurs, dar am primit 68% din norma didactica de la directoarea liceului. Alt loc de munca nu am, nici nu sunt iesita la pensie. CIM-ul mi s-a facut in regim de plata cu ora,din 7 sept.2022 pana in 23.06.2023 ,dar pierd toate sporurile (spor de stress, diferenta salariala conform legii 5 si OUG ) si imi este afectata si vechimea. Intrebare: 1)ar fi fost normal sa dau concurs local pentru a-mi intra in toate drepturile fie si cu norma partiala asa incat sa benefieciez de toate sporurile? ( 2)fiind profesor calificat pe disciplina mea, ar fi trebuit ,oare,sa am un contract pe 60 de zile dupa care sa dau concursul?) . 3)Ce trebuie sa fac?
Buna ziua! Aceste 68% ore primite din norma didactica, au rezultat in urma inscrierilor din toamna, si "cedate"mie de catre dna directoare generala, care are aceeasi specializare cu mine. Mi-a facut contract pe plata cu ora,pe perioada 8 sept 2022-23 iunie 2023, fiind privata,dupa cum am si spus anterior, de toate celelalte sporuri cuvenite. Ce pot sa fac?