avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mama mea nu e normala la cap, urla mereu la mine, din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mama mea nu e normala la cap, urla mereu la mine, din 5 in cinci ...

Mama mea nu e normala la cap, urla mereu la mine, din 5 in cinci minute ma intreaba ce fac , desi e la distanta de o camera de mine. Varul meu , sotia lui , matusa mea nu ma baga in seama, cand le spun ce tampenii face mama mea, ca bea si ca urla la mine, nu vor sa ma asculte si imi inchid telefonul. Ce pot face in aceasta situatie tampita ?
Cel mai recent răspuns: skoda2022 , utilizator 09:17, 27 Octombrie 2022
Sunteti minora, majora?
majora
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci e simplu, va puteti muta.
pai nu vreau sa ma mut din casa mea
Dacă e casa dvs, cum ati ajuns sa locuiti impreuna?

Alte discuții în legătură

Succesiune ....fÃrà raspuns. annaane28 annaane28 IN DISCUTIE...,,:-/CASA UNDE LOCUIESTE TATA IMPREUNà CU MAMA MEA DE 50 ANI....PROPETAR BUNICUL MEU DECEDAT ACUM 15 ANI(BUNICA DECEDATA INAINTEA BUNICULUI),NU ... (vezi toată discuția)
Legea 544/2001 - dreptul la informare dnb dnb va rog mult, cei care stiti sigur sa-mi raspundeti urgent. am cerut de la politie, conform legii 544, o copie a reclamatiei intocmite de vecini si semnaturile ... (vezi toată discuția)
Tata si mama au luat-o in intretinere pe bunica mea, dar tata ... Mihamc Mihamc Tata si mama au luat-o in intretinere pe bunica mea, dar tata a murit iar eu sunt domiciliata in strainatate. Dupa moartea tatalui meu, am preluat eu parte din ... (vezi toată discuția)