avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mama mea nu e normala la cap, urla mereu la mine, din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mama mea nu e normala la cap, urla mereu la mine, din 5 in cinci ...

Mama mea nu e normala la cap, urla mereu la mine, din 5 in cinci minute ma intreaba ce fac , desi e la distanta de o camera de mine. Varul meu , sotia lui , matusa mea nu ma baga in seama, cand le spun ce tampenii face mama mea, ca bea si ca urla la mine, nu vor sa ma asculte si imi inchid telefonul. Ce pot face in aceasta situatie tampita ?
Cel mai recent răspuns: skoda2022 , utilizator 09:17, 27 Octombrie 2022
Sunteti minora, majora?
majora
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci e simplu, va puteti muta.
pai nu vreau sa ma mut din casa mea
Dacă e casa dvs, cum ati ajuns sa locuiti impreuna?

Alte discuții în legătură

....cand neamurile devin vipere... anka_taran anka_taran ...e posibil ca cei 2 frati ai tatalui meu vitreg sa ceara vinderea casei lor parintesti?...casa bunicilor mei,decedati amandoi...este data in vanzare, dupa ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani si vreau sa ma mut CristinaGeo CristinaGeo Am 16 ani și doresc sa ma mut împreuna cu iubitul meu(22 de ani). Nu vreau sa fug de acasă , vreau sa discut cu bunica mea și sper ca ea sa fie de ... (vezi toată discuția)
Un sfat, va rog-evacuare tolerat Beeba Beeba Buna ziua, am si eu o problema. Bunicii din partea mamei au un apartament, casa si teren la tara. In apartament au locuit inca de la inceput matusa mea(sora ... (vezi toată discuția)