avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Luna viitoare voi pleca din țară cu,copii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Luna viitoare voi pleca din țară cu,copii și a-și ...

Buna ziua!
Luna viitoare voi pleca din țară cu,copii și a-și dorii sa închid alocația din Romania.
Cu,cate zile ar trebuii sa închid alocația,cat durează și unde trebuie să mă duc?
Cel mai recent răspuns: Corina271 , utilizator 16:59, 17 Octombrie 2022
Depuneți cererea la AJPIS..înainte de plecarea din tara.
Foaia aceea doveditoare că am inchis alocația in Romania cei de la Ajpis îmi dă pe loc sau durează câteva zile?
Buna seara. Nu exista o foaie doveditoare de inchidere. Depuneti cererea in dublu exemplar si luati numar de inregistrare si pe cererea care ramane la dumneavoastra.

Corina271 a scris:

Foaia aceea doveditoare că am inchis alocația in Romania cei de la Ajpis îmi dă pe loc sau durează câteva zile?

Cu,cat timp înainte de a pleca din țară trebuie să mă duc sa închid alocațiile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arsegnio familiare Mesenger Mesenger As dori sa inchid alocatia in Romania sa depun actele in Italia pentru arsegnio familiare in Romania nu am pe nimeni pot face toate actele la INPS? (vezi toată discuția)
Incetarea alocatiei pentru copii care nu mai locuiesc in romania o_mamica o_mamica Buna ziua! Doresc sa stiu in ce modalitate se poate face legal si corect incetarea alocatiei copiilor mei- de 6 luni locuim in Austria,cu drept de rezidenta. ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pentru copil roman nascut in strainatate dar care locuieste in prezent in tara sil73 sil73 Am doi copii pe care i-am nascut in strainatate, unul nascut in 2006, iar celalalt in 2011. In anul 2012 m-am intors in tara impreuna cu copii. Pana in ... (vezi toată discuția)