avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina vanduta cu probleme la franare si fara fiscal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina vanduta cu probleme la franare si fara fiscal

Bună ziua , am facut schimb cu un Animal pe o mașină ... masina propietarul mia facut asigurare pe numele meu mia inmanat actele ..respectiv certificarul si cartea masinii si mia spus ca fiscalul mil trimite in cateva zile si mă tot amană ... tin sa mentionez ca nici contract de vamzare cumparare nu am facut cu dansul i am ljat doar copia după buletin ..si el nu este propietarul masini in acte
Ce i asi putea face sa imi dea fiscalul ,daca il are?
Mentionez faptul ca masina avea probleme si la franare si nu mia spus absolut nimic .
Si are si numerele suspendate .

Alte discuții în legătură

Fals în acte Elena-Claudia Elena-Claudia Buna ziua. Am cumparat o masina din data de 11-11-2019, am facut contractul de vanzare-cumparare cu propietarul (el nu este propietarul in carte, este un ... (vezi toată discuția)
Nu am mai primit cartea de identitate a autovehiculului constantin1918 constantin1918 Buna ziua, am achizitionat pe 10 august o masina din alt judet ,prima mea masina cumparata.Am facut actele la un birou de acte auto si scoala de soferi : ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am cumparat o masina pt tatăl meu am vazut un anunt ... MariusDaniel94 MariusDaniel94 Buna ziua Am cumparat o masina pt tatăl meu am vazut un anunt pe internet l-am sunat pe cel ce vindea masina si l-am intrebat daca poate oferii fiscal si ... (vezi toată discuția)