Buna ziua
Am cumparat o masina pt tatăl meu am vazut un anunt pe internet l-am sunat pe cel ce vindea masina si l-am intrebat daca poate oferii fiscal si daca toate actele sunt in regula a zis ca da si ca ofera si fiscal am plecat am vazut masina i-am dat omului banii pe ea doar ca acum nu imi da fiscal la ea pt ca de fapt nu era el proprietar si altcineva. Greseala mea a fost ca nu am facut contract de vanzare cumpărare pt ca am mers pe incredere ca imi va trimite fiscalul prin posta cu contractele de vanzare cumpărare. Intrebarea mea este acum ce pot legal pt a obține fiscalul mașinii tin sa mentionez ca am conversatia cu cel care mia vandut masina actele mașinii cartea si certificatul si poze cu buletinul lui langa numărul de înmatriculare a mașinii. Eu vreau doar sa obtin fiscalul pt a putea trece masina la numele meu .
Multumesc anticipat pentru răspunsuri si imi cer scuze daca deranjează postarea mea .
Vanzare auto
mariusastra
Buna ziua am vandut o masina in anul 2015 un matiz la o firma de pizza propietarul acelei pizzari era sau mai este un italian am facut contract de vanzare ... (vezi toată discuția)