avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Vanzare auto
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Vanzare auto

Buna ziua am vandut o masina in anul 2015 un matiz la o firma de pizza propietarul acelei pizzari era sau mai este un italian am facut contract de vanzare cumparare cu el (legal) si i am oferit fiscalul masini pe loc eu mi am facut partea mea din contract dar el nu. si a facut partea lui din contract adica sa inmatriculez masina pe firma lui contractul sa facut pe persoana juridica cu C.U.I firmei de pizza
Astazi primesc o scrisoare prin posta de la aliantz tiriac din constanta ca sa elibrat o noua polita de asigurare pe numele meu? am sunat la ei si mi au confirmat ca masina este trecuta in talonu cu numele meu deci din 2015 ei se folosesc de datele mele nume CNP eu stiu cand faci o asigurare trebuie sa prezinti talonul masini si buletinul pe talon scrie instrainat catre ... firma de pizza la data de ei sigur au vazut dar tot au facut polita de asigurare pe umele meu cei de la aliantz tiriac din constanta mi au dat numele noului propietar al masini l am sunat si el mi a spus ca masina a cumparat o de la alt cetatean din costanta dar ca a cumparat masina in weekend si ca nu a avut cum sa i dea fiscalul masini si acum numai da de cel de la care a cumparat masina .
Cel de la care a cumparat masina nicinu are cum sai dea fiscalul masini daca cei de la firma de pizza nu au inmatriculat masina pe frima lor mai departe ca masina a ramas tot pe numele meu logic
eu as putea sa i dau in judecata si ce sanse am sa sctig pe cei de la aliant tiriac ? ca au facut practic o asigurare ne legala eu am doavada ca am vandut masina am copie dupa cartea masini si dupa talon unnde scrie instrainat catre firma de pizza la data de 2015 anul va multumesc o zi buna
Cel mai recent răspuns: mariusastra , utilizator 22:48, 21 Iunie 2018
Nu se justifica sa va hazardati in eventuala actiune in instanta ,cel putin din punct de vedere al stressului care implica astfel de demers
Dv puteti pentru solutionare sa informati oficial SPR evidenta auto si CNADNR ca nu mai detineti vehiculul,ca acesta a fost instrainat la data X catre numitul Y ,anexati contractul de vanzare cumparare
Va mulțumesc pentru răspuns o zi bună

ynocentta a scris:

Nu se justifica sa va hazardati in eventuala actiune in instanta ,cel putin din punct de vedere al stressului care implica astfel de demers
Dv puteti pentru solutionare sa informati oficial SPR evidenta auto si CNADNR ca nu mai detineti vehiculul,ca acesta a fost instrainat la data X catre numitul Y ,anexati contractul de vanzare cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere auto MariusDaniel92 MariusDaniel92 Buna ziua!Am o nelamurire,nu ma pricep nici la masini la detalii tahnice si nici la acte!O persoana avea o datorie la mine o suma de bani si nu a putut sa mi-o ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto sh prin intermediar RolandSachelarescu RolandSachelarescu Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Vreau sa cumpar o masina. Baiatul de la care cumpar masina a cumparat-o si el la randul lui de la ... (vezi toată discuția)
Radierea masinii stere2007 stere2007 buna ziua.am si eu o intrebare la dvs.am cumparat acum vreo cateva luni un matiz de la un domn,domnul avea masina de la o firma intrata in faliment,pe talon e ... (vezi toată discuția)