avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Circulatie cu auto cu alt proprietar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Circulatie cu auto cu alt proprietar

buna seara, am cumparat o masina de la o persoana fizica care la randul sau a cumparato de la o firma, firma respectiva a dat faliment, eu am toate actele masinii carte de indentitate talon asigurare doar ca pe spatele talonului la rubrica instrainata scrie numele altei persoane si stampila firmei. eu vreau sa stiu daca pot circula asa cu masina ce probleme pot avea.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: costel781 , utilizator 22:40, 25 Martie 2014
Care a fost formula de cumparare bun mobil,in conditiile mentionate ?
Ati incheiat document autentificat la notar sau prin unitate specializata ?
Daca in documentele auto proprietar figureaza alta persoana fata de vanzator,sunteti in posesia certificatului fiscal ?
propietar in documentele masinii este firma si am certificatul fiscal si am facut un contract vanzare-cumparare intre mine si firma doar ca pe talon este trecuta alta persoana si vreau sa stiu daca pot circula fara probleme
contractul lam facut la o unitate specializata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto in lipsa proprietarului yorkie yorkie Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate in urmatoarea problema Sunt plecat din tara si am lasat masina la vanzare in Romania tatalui meu. Acesta nu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism mary199812 mary199812 Buna seara, Am si eu o problema, am cumparat un autoturism, contract de vanzare-cumparare reprezentatul de la acte auto a spus ca nu mai e necesara fisa de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina floringamanus floringamanus am cumparat o masina inmatriculata pe firma am toate documentele masini talon si carte identitate,nu am factura nu am fiscal masina a fost cumparata de la o ... (vezi toată discuția)