avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare masina

am cumparat o masina inmatriculata pe firma am toate documentele masini talon si carte identitate,nu am factura nu am fiscal masina a fost cumparata de la o persoana fizica cum o pot inmatricula acum tiinand cont ca nu pot da de aceea persoana
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:17, 11 Martie 2016
Ati facut act de vanzare cumparare cu vanzatorul? In CIV si talin este trecut vanzatorul sau firma? Daca nu este trecut luati legatura cu firma si vedeti daca va da cartificat fiscal.
pe spatele talonului scrie ca este instrainata catre evilcris srl
Ati spus ca ati cumparat-o de la o persoana fizica.
Apare in vreun act persoana fizica?
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2016
cyan, moderator
nu masina este inamtriculata pe polisano sibiu dar eu am luato de la o persoana fizica din bucuresti
polisano a vanduto catre evilcris si cred ca aceea persoana a cumparato de la evilcris si eu de la el si nu am decat actele masini si de el nu mai am cum sa dau mai am un act de mana atat

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism tiberiussly tiberiussly Doresc sa cumpar un autoturism de la o persoana fizica care la rindul ei a cumparat aceasta masina la o licitatie publica de la un SRL. As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Unde si cum se poate rezolva situația unei mașini vândute fără finalizarea procedurii? Mgsgeorge Mgsgeorge Va salut cu deosebit respect , va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei situații create in urma abuzului de încredere cu buna știință si direct ... (vezi toată discuția)
Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)