avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... CE ACTE IMI TREBUIE CAND CUMPAR O MASINA TRECUTA PE ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

CE ACTE IMI TREBUIE CAND CUMPAR O MASINA TRECUTA PE FIRMA CA SA FIU SIGUR CA POT SA O TREC PE NUMELE MEU?

BUNA ZIUA
VA ROG FRUMOS IMI PUTE TI SPUNE SI MIE CE ACTE IMI TREBUIE? CAND CUMPAR O MASINA CARE IN CARTE E TRECUTA PE FIRMA?SA O TREC PE NUMELE MEU DAR SA FIU SIGUR K MASINA NU E RADIATA SAU NUMAI POT
FACE NIMIK CU EA.VA MULTUMESK FRUMOS..ASTEPT RASPUNS
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 11:03, 22 Noiembrie 2011
Vanzatorul este obligat sa va inmaneze urmatoarele documente:
-talon + CIV in original
-factura in original
-fisa de inmatriculare a autot.
-certificat de atestare fiscala
Dvs. veti solicita de la RAR certificatul de autenticitate al autov.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura vanzare si imatriculare autovehicul de la o persoana juridica catre o alta persoana juridica BRATU ALINA BRATU ALINA Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu pasii pe care trebuie sa ii urmez in cazul in care doresc sa trec o masina dupa o firma pe o alta firma. ( ambele firme ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Paul1306 Paul1306 doresc sa imi cumpar o masina iar ,daca masina e inmatriculata in alta tara, ce trbuie sa am in vedere? (vezi toată discuția)
Inscriere auto capatanasorin capatanasorin Cum pot inscrie in circulatie un autoturism adus in tara acum 3 ani? Mentionez ca au fost folosite cele 3 numere provizorii,as fi al treilea proprietar din ... (vezi toată discuția)