avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AM O SUCCESIUNE DE CASA SITERENURI CUM POT INTABULA PE ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AM O SUCCESIUNE DE CASA SITERENURI CUM POT INTABULA PE MINNE ...

AM O SUCCESIUNE DE CASA SITERENURI CUM POT INTABULA PE MINNE SI SOTUL MEU. CE DEMERSURI TREBUIE FACUTE.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:59, 19 Octombrie 2022
Dupa cine ati dezbatut succesiunea?
Aveti un certificat de mostenitor sau o hotarare judecatoreasca?
DUPA TATA.
AM CERTIFICAT DE MOSTENITOR NUMAI PE NUMELE MEU.
Ca sa o intabulati pe numele dvs, va trebuie
- copie legalizata dupa certificatul de mostenitor
- documentatie cadastrala pentru fiecare imobil
- certificat de atestare fiscala de la Primarie.

Sotul nu are nicio treaba, caci bunurile dobandite prin mostenire sunt bunuri proprii,
Ultima modificare: Miercuri, 19 Octombrie 2022
raluk0207, utilizator
DA MULTUMESC. DAR EU VREAU SA INTABULET SI PE SOTUL MEU .ASTA V-AM INTREBAT SA MA LAMURITI CUM SA PROCEDEZ SA FIE CASA PE AMINDOI.

Alte discuții în legătură

Acte originale geanus geanus buna seara. va rog sa ma lamuriti intr-o problema. sunt mama unui baietel de 9 ani , al carui tata a decedat in noiembrie 2015. bunica traieste. refuza sa ... (vezi toată discuția)
Succesiune ankuta ankuta Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu situatia urmatoare: O mama cu 2 copii (fata si baiat) decedeaza si se incepe succesiunea. In timpul succesiunii ... (vezi toată discuția)
Testament intre soti cotynela cotynela =D>intre mine si sotul meu este facut un testament ca ne lasam unul altuia la moarte tot ce se gaseste atunci,nu avem copii impreuna, iar in situatia daca ... (vezi toată discuția)