avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua la toată lumea! La doua pedepse cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua la toată lumea! La doua pedepse cu suspendare,una ...

Buna ziua la toată lumea!
La doua pedepse cu suspendare,una de 2,8 ani și a doua de 1,9 ani,am executat deja 3luni privare de libertate in arestul IPJ.
Aștept procesul de contopire unde îmi rezulta dupa calculele mele o pedeapsa de 3,3ani.
Va rog sa îmi rectificați calculul dacă nu este așa!!!
(2,8 ani )+ 1/3 din pedeapsa mai mică (6luni) = 3,3ani
Acum din acești 3,3ani : 1) am scăzut 3luni arestul preventiv,rămân (3ani)
2)am mai scăzut 8luni la an,rămân (2ani)
Din acești 2ani pot beneficia undeva la 1an ,1an și câteva luni de eliberare condiționata?
Va Multumesc Anticipat!!!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Octombrie 2022
IoanaNicoleta07, utilizator

Alte discuții în legătură

Contopirea pedepselor dalikan dalikan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema foarte urgenta. Am o cunostinta care a fost condamnata in anul 2012 luna mai la 6luni cu suspendare pentru ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal cristinna cristinna Buna seara, Revin in forum dupa a o perioada de timp cu cateva intrebari: -Cand intra in vigoare noul Cod penal? - In cazul unei condamnari ,pentru ... (vezi toată discuția)
Vă rog să mă ajutați cu un raspuns: pentru o faptă de furt ... Uther Uther Vă rog să mă ajutați cu un raspuns: Pentru o faptă de furt comisă în data de25 .03 .2018 am fost condamnat 1 an si 6 luni definitivă. ... (vezi toată discuția)