avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Buna searam am i mare rugaminte daca poate cineva sa ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Buna searam am i mare rugaminte daca poate cineva sa ma ajute ...

BUNA SEARA,
AM O MARE RUGAMINTE DACA POATE CINEVA SA MA AJUTE CU UN RASPUNS.
O SOCIETATEA COMERCIALA POATE SA ACHIZITIONEZE UN AUTOTURIAM DE LA O PERSOANA FIZICA, SPECIFIC CA VALOAREA ESTE DE APROX. 17.000 LEI, DECI SE INCADREAZA CF.LG.98/2016 ON PRAGUL VALORIC PANA LA 140.000 LEI, PROBLEMA ESTE DE LEGALITATE. VA MULTUMESC
Ultima modificare: Miercuri, 19 Octombrie 2022
sorin1946, utilizator

Alte discuții în legătură

Declaratia statistica intrastat consela consela Buna seara! Am si eu rugaminte ,ma poate ajuta cineva cu declaratia statistica intrastat, in sensul ca societatea a achizitionat in cursul anului 2011 pana ... (vezi toată discuția)
Achizitie paza pentru bugetari tatiamea tatiamea LA ACHIZITIA PENTRU PAZA AVEM O CONTESTATIE SI EXPIRA CONTRACTUL VECHI. SE POATE FACE O ACHIZITIE DE PAZA DOAR PE PERIOADA CONTESTATIEI ? (vezi toată discuția)
Cautiune la achizitii publice lemontee lemontee Buna ziua, Am depus o contestatie, iar acum CNSC-ul imi cere cautiunea..va rog sa ma ajutati deoarece modul de calcul ma nelalureste...la art. 61^1 este ... (vezi toată discuția)