avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Se poare transforma un drum de servitute in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Se poare transforma un drum de servitute in drum (comercial) ...

Se poare transforma un drum de servitute in drum (comercial) pentru camioane de mare tonaj (drumul avind o latime de 3m si o lungime de 70m )?

Alte discuții în legătură

Bună seara o întrebare am și eu către dv și o lămurire ... Alexandru sta Alexandru sta Bună seara O întrebare am și eu către dv și o lămurire Am un teren de 2700mp Accesul la teren se face din strada principala pe un drum de 3 metri ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute liliana2022 liliana2022 doresc sa ma ajutati cu urmatoarea problema: suntem cativa proprietari care am cumparat unul in spatele celuilalt lasand un drum de servitude de 4m in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va solicit un punct de vedere in legatura cu un drun ... vmihacea vmihacea Buna ziua, Va solicit un punct de vedere in legatura cu un Drun acces,care are cadastru propriu ,(latime de 3 m si o lungime de 40 m) si este utilizat de ... (vezi toată discuția)