avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara m-a puteți ajuta și le mine cu o ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara m-a puteți ajuta și le mine cu o informație, am ...

Buna seara m-a puteți ajuta și le mine cu o informație, am fost oprit in trafic cu Nr provizorii expirate și cu o alcoolemie 0,33
Mi sa întocmit proces verbal pentru conducerea sub influența alcoolului și suspendarea permisului le o perioada de 90 de zile plus mi sau reținut plăcuțele provizorii brifurile mașini de germania întrebarea mea este mi sa va face dosar penal sau pot sa scap doar cu amenda nu am avut antecedente penale si in cel mai au caz dacă se va face dosar o sa pot să-mi prelungesc dreptul de a conduce pana la soluționarea cazului făcând o cerere pentru prelungirea dreptului de a conduce pana la soluționarea dosarului.
Mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Octombrie 2022
DumitruDvs, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 00:24, 24 Octombrie 2022
Expirarea numerelor provizorii inseamna ca dvs. ati circulat cu o masina neinmatriculata. Angajati-va un avocat. Aveti dreptul de circulatie suspendat si dosar de cercetare penala.
CAPITOLUL II
Infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice
Art. 334
Punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat
(1) Punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fara permis,si motor neinmatriculat csomanorby csomanorby am condus un motor 550 neinmatriculat si fara permis. ce pedeapsa pot sa primesc ?nu am avut pana acuma nici un dosar . (vezi toată discuția)
Dosar penal Bara Stefania Bara Stefania Buna seara! Va rog frumos sa imi spuneti si mie la ce consecinte sa ma astept. Am condus o masina neimatriculata cu nr rosii provizorii expirate fara a detine ... (vezi toată discuția)
Conducere autoturism cu numere rosii expirate! Mariapatrianca Mariapatrianca Buna seara,va adresez si eu o intrebare:daca am fost prinsa cu masina cu numere rosii expirate in ziua respectiva,specific ca nu eram in miscare,masina era ... (vezi toată discuția)