avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Va rog daca se poate sa ma ajutati cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Va rog daca se poate sa ma ajutati cu cateva informatii, ...

Buna ziua, Va rog daca se poate sa ma ajutati cu cateva informatii,
In data de 31.05.2022, am avut un accident rutier cu o alcoolemie de 0,52 aer expirat, in masina mai erau 2 persoane, cu totii am avut nevoie de ingrijiri medicale, nimeni nu a fost internat, cele 2 persoane nu au depus plangere impotriva mea, in urma accidentului mi s-a dat masura arestului preventiv 24 H dupa care, masura controlului judiciar 60 de zile, cele 60 de zile s-au incheiat la inceputul lunii august, eu pana in prezent nu stiu nimic despre dosar, astazi 24.10.2022 am fost la sectia de politie si de acolo mi s-a comunicat " dosarul este la parchet, a intrat, mergeti si va interesati acolo ", acum eu nu stiu ce este de facut, daca ma puteti ajuta cumva...mentionez ca sunt la prima abatere, va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 14:59, 24 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, pentru conducere sub influenta alcoolului nu este nevoie de plangere pentru a fi cercetat penal, plangerea opereaza doar pentru eventualele vatamari din culpa ale celorlalti pasageri. Mergeti la Parchet, recomandabil angajati un avocat care sa va reprezinte si care sa va spuna dupa demersurile pe care le va face in ce stadiu este dosarul si ce aveti de facut pentru o aparare cat mai buna si o solutie pe masura.
Dosarul se afla in cercetari la parchet. Avand in vedere ca ati dat deja declaratie de suspect si inculpat, nu va mai dura foarte mult faza de urmarire penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier 0,52 alcoolemie CristiLazar CristiLazar Buna ziua, am avut un accident rutier in data de 31.05.2022, cu o alcoolemie in aerul expirat 0,52, mentionez ca nu au fost implicate si alte autovehicule, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, la sfarsitul lunii mai am avut un accident rutier ... CristiLazar CristiLazar Buna ziua, la sfarsitul lunii mai am avut un accident rutier cu o alcoolemie de 0,52 mg in aerul expirat, iar in sange 1,39, in urma accidentului, au fost ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime lary20 lary20 am avut un accident rutier, ajungand la intersectie am oprit la indicatorul\"stop\",am acordat prioritate pietonilor,m-am asigurat din ambele parti,fiind si ... (vezi toată discuția)