avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, conform legii pensiilor militare de stat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, conform legii pensiilor militare de stat care spune ...

Buna ziua, conform legii pensiilor militare de stat care spune ca se poate cumula pensia de urmas cu venituri pentru care asigurarea este obligatorie; ma poate lămuri cineva care sunt aceste venituri? Cele din premii și jocuri de noroc se încadrează? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie anticipat partial dorutliliana dorutliliana Buna seara!Am iesit la pensie anticipat partial la varsta de 43 ani,dupa ce am activat 22 ani si 10 luni in MAI,conform legii 223\2015.Intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Angajare birou parlamentar k27lau k27lau Conform Legii 223 privind pensiile militare de stat, art.72 (1), in sistemul pensiilor militare de stat, plata pensiei se suspenda incepand cu luna urmatoare ... (vezi toată discuția)
Pensii anticipat partiale lg. 223/2015 raihertandrei raihertandrei Buna ziua. Am si eu o intrebare daca nu va suparati.In urma pensionarii anticipat partiale conform Lg. 223/2015, art. 18, lit. b, in cazul in care ma angajez ... (vezi toată discuția)