avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFI cu sediul in alt oras decat cartea de identitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFI cu sediul in alt oras decat cartea de identitate

PFI medic cu sediul in alt oras decat cartea de identitate

Buna ziua.
Ma intereseaza sa deschid un PFI pentru a ma putea angaja intr-o firma din Bucuresti.
Buletinul il am cu adresa din Constanta.
Contract de comodat si PFI-ul le fac intr-un oras din judetul Brasov.
-Unde depun documentele pt PFI si pentru contract de comodat? in Brasov sau Constanta?
-contractul de comodat trebuie neaparat facut la notar sau este suficient intre noi?

Alte discuții în legătură

Pfa - contract de comodat Stamat.cristian13@gmail.com Stamat.cristian13@gmail.com Buna ziua! Am și eu o nelămurire; referitor la înființarea unui PFA. Am nevoie de un contract de comodat și nu am cu cine sa îl fac. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma la sat/comuna dixmax dixmax Buna ziua doresc sa infiintez o firma cu sediul la sat/comuna, si caut un avocat localizat in mediul rural care poate oferi gazduire sediu social. Stie ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre infiintarea unui pfa ContSters136190 ContSters136190 Buna ziua As dori daca aveti amabilitatea sa ma ajutati cu niste raspunsuri in ceea ce priveste infiintarea unui pfa. 1)In primul rand m-ar interesa: ... (vezi toată discuția)