avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma la sat/comuna
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma la sat/comuna

Buna ziua
doresc sa infiintez o firma cu sediul la sat/comuna, si caut un avocat localizat in mediul rural care poate oferi gazduire sediu social.

Stie cineva unde ma pot adresa? Se pare ca marea majoritate a birourilor de avocati sunt in orase!

Multumesc
Cel mai recent răspuns: kres , utilizator 20:44, 10 Iulie 2012
Cautati avocatul pe site-ul baroului din judetul in care doriti sa infiintati societatea. Nu are prea mare relevanta faptul ca avocatul are sediul profesional la tara sau la oras. Va poate gazdui maximum un an.
va multumesc, excelenta idee.

dar vreau sa va intreb - cum adica nu conteaza daca are sediul in sat sau oras?

pe mine ma intereseaza o firma inregistrata in mediul rural (neaparat). in Bucuresti sunt multe variante pentru gazduire sediu social, dar in mediul rural nu prea exista.

daca sediul avocatului este intr-o comuna, automat societatea va avea sediul acolo in comuna. cam asta caut.

multumesc
Aveti posibilitatea sa inchiriati un spatiu in mediu rural pentru stabilirea sediului daca va doriti acest lucru.
Nu aveti neaparat nevoie de un avocat ci de o persoana din sat / comuna dispusa sa va inchirieze sau sa va faca un contract de comodat pentru cel putin o camera de casa unde va functiona - sediul social al firmei / PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl mirela-barcan mirela-barcan Buna ziua, Doresc sa infiintez o firmă - SRL - într-o localitate rurală [b]dintr-un alt judeţ decât cel de reşedinţă[/b]. [b]Locaţia pentru ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi deschid un srl dar nu detin un spatiu. cipdy cipdy Buna Seara ! Vreau sa imi deschid un SRL dar nu detin un spatiu pt Sediu Social....am gasit o firma care se numeste SediuVirtual si care ofera servicii de ... (vezi toată discuția)
Firma cu sediul la tara - avantaje? + altele Brigid Brigid Buna seara. Mi-am cumparat recent un teren la 35 km de oras si intentionez sa incep in primava asta construirea unei case. In CF terenul respectiv apare drept ... (vezi toată discuția)