Buna Seara !
Vreau sa imi deschid un SRL dar nu detin un spatiu pt Sediu Social....am gasit o firma care se numeste SediuVirtual si care ofera servicii de inchiriere pt sedii sociale firme.
Intrebarea mea ar fi : daca eu am domiciliul in Piatra Neamt ,pot folosi un sediu social din alt judet pt a infiinta un SRL?...si daca da, toate actele vor trebui intocmite in acel judet?...eu desfasurandu mi activitatea in Piatra Neamt....
Multumesc pt rabdare !
Ok Multumesc....doar ca tot nu sunt lamurit pe deplin....deci pot apela la o firma ce ofera gazduire sediu social din Bucuresti, de exemplu si sa imi deschid SRL in P.Neamt?.
..ce fac cu documentatia?....pot beneficia de gazduire mai mult de un an la aceeasi firma?...Multumesc inca odata
desigur ca o firma din Piatra Neamt se infiinteaza la un sediu din P. Neamt. Mai apoi, firmele care ofera gazduire nu fac alt ceva decat sa va inchirieze adresa postala. ele sunt utile pentru firme de servicii care lucreaza la sediile clientilor. pentru alte obiecte de activitate, sediul trebuie inchiriat cu acte in regula si platit corespunzator