avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Rectificare certificat de naștere. ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Rectificare certificat de naștere. Bună ziua, poate ne puteți ajuta, este vorba despre certificatul ...

Bună ziua, poate ne puteți ajuta, este vorba despre certificatul de naștere al soacrei mele, în care numele și prenumele mamei sale sunt trecute greșit în totalitate(ca și cum ar fi vorba de cu totul altă persoană, nu are nicio legătură cu numele mamei sale). Ne-am adresat ptr rectificare primăriei din localitatea unde a fost născută și au spus ca nu ne pot ajuta deoarece nu facem dovada cum ca ar fi vorba de una și aceeași persoană.
Menționez ca nu deține nici certificat de căsătorie al părinților ei, deoarece aceștia nu au fost căsătoriți legitim.
Cum s-ar putea rezolva această situație? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:21, 29 Octombrie 2022
Contactati persoana specializata care sa analizeze documentele in vederea promovarii de actiune in instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numele mamei trecut gresit in certificatul de nastere LoctusIvan LoctusIvan Buna ziua! Persoana X are un certificat de nastere de tip vechi in care apar atat numele si prenumele tatalui scris corect, dar prenumele mamei este scris ... (vezi toată discuția)
Schimbarea prenumelui mamei decedate de catre fiu miodana miodana Buna ziua, Vreau sa intreb cum se procedeaza in cazul in care prenumele mamei este gresit trecut in certificatul de nastere al fiului.Concret este vorba ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla date despre tata? maria dinca maria dinca Vreau sa stiu si eu cum pot afla date despre tatal meu de unde este,daca a mai avut copii,daca mai traieste... Exista vreo modalitate oficiala prin care pot ... (vezi toată discuția)