avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ! dupa cate am inteles, bicicletele electrice ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ! dupa cate am inteles, bicicletele electrice care nu au ...

Buna ! dupa cate am inteles, bicicletele electrice care nu au pedalare asistata,cu tractiune si fara sa pedalezi intra in categoria vehiculelor care necesita inregistrare . insa bicicleta simpla ca definitie are dreptul sa tracteze o remorca usoara cu 1 ax . Intrebarea mea este : daca axul remorcii este motric (tractiune electrica ) - bicicleta pe care eu merg isi pierde definitia de bicicleta simpla, sau cade in categoria celor cu inregistrae obligatorie ? multumesc.

Alte discuții în legătură

Bicicleta/scuter electric gigione01 gigione01 Am achizitionat un scuter/bicicleta electrica cu urmatoarele specificatii de pe placuta cu serie: Battery voltage- 48v Maxim power output- 250W Max. Speed ... (vezi toată discuția)
Poliță rca pentru triciclu convertit electric raoul_lf raoul_lf Bună ziua. Dețin un triciclu recumbent cu pedale model delta - două roți în spate, una în față. Gabaritic e destul de mare, are peste un metru ... (vezi toată discuția)
Accident neaguelena24@yahoo.com neaguelena24@yahoo.com Bună ziua, Mă numesc Neagu Dănuț Am avut un accident, si vreau sa stiu daca un utilaj agricol, care lucrează numai într-o unitate particulară ... (vezi toată discuția)