avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Pe data de 22.10.2022 am fost implicat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Pe data de 22.10.2022 am fost implicat într-un accident ...

Buna ziua! Pe data de 22.10.2022 am fost implicat într-un accident rutier in timp ce eram oprit la barieră în coloană o mașină a intrat cu viteza in mașina din spatele meu și aceasta a intrat în mine producandu-mi daune în partea din spate a autoturismului. In mașină din spatele meu o persoana a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost luată cu salvarea. Poliția a venit și a verificat toate mașinile implicate în accident, s-a făcut și verificarea stării acestora de către un inspector ITP. Vă rog să-mi spuneți cum procedez mai departe pentru a-mi putea repara mașină, menționez că am dovada de circulație valabilă 30 zile. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu complicatii MiceaPet MiceaPet in luna Noiembrie am fost implicat intr-un accident rutier . Mergand pe banda a doua de circulatie am semnalizat intentia de a vira la stanga , fiind linie ... (vezi toată discuția)
Important! buna ziua. am o speta si as avea nevoie de o parere. in data ... Myunfairlady Myunfairlady Buna ziua. Am o speta si as avea nevoie de o parere. In data de 30.06 am fost implicata intr-un accident rutier. Eu ma deplasam dinspre localitatea X, urmand a ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar daune rca lemon28 lemon28 Buna ziua! Am fost implicat intr-o tamponare in lant.Eram oprit in coloana pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor in fata si in spatele meu fiind ... (vezi toată discuția)