avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am logia de la sufragerie închisă cu geam termopan, ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am logia de la sufragerie închisă cu geam termopan, nefiind ...

Am logia de la sufragerie închisă cu geam termopan, nefiind afectată fațada blocului . Pentru a intra în legalitate, Primăria de sector mi-a cerut sa obtin Certificat de urbanism și Autorizatie de construire. Am obtinut de la Primărie Certificatul de Urbanism și acum , deși am proiect de arhitectură avizat și de expert, înscris la OAR, nu pot obtine avizul de la proiectantul initial cf Legii nr8/ 1996, pt Drepturi de autor.
In concluzie, nu pot depune documentația la Primărie pt obținerea Autorizației de construire întrucât imi lipseste acest aviz .
Ce se poate face?

Alte discuții în legătură

Autorizatie construire - se elibereaza numai in baza certificatului de urbanism? LILIANA MATEI LILIANA MATEI buna ziua,pt.documentatia eliberari autoizatiei de construire am platit un proiectant in domeniu dar situatia s-a agravat si de 2 ani de zile am dacat ... (vezi toată discuția)
Incadrare spatiu balcon in sufragerie. baubau1988 baubau1988 Buna ziua, Sunt curios daca doresc sa pentru renuntarea la usa si ferestrele de acces balcon am nevoie de Autorizatie de constructie. Mentionez ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)