avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chiriasul a plecat si nu a platit facturile, precizez ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chiriasul a plecat si nu a platit facturile, precizez ca am facut contract de inchiriere si am poza cu buletinul lui

Chiriasul a plecat si nu a platit facturile
Cel mai recent răspuns: dorinst , utilizator 15:09, 23 Noiembrie 2022
Am inchiriat un apartament cu contract pe 2 ani, chiriasul a plecat dupa 5 luni fara sa plateasca facturile in valoare totala de 2000lei, ce pot face in acest sens? Am fost informat ca nu se merita sa-l dau in judecata pentru ca m-ar costa in jur de 4000 lei
Ultima modificare: Duminică, 30 Octombrie 2022
dorinst, utilizator
Nu are cum sa va coste 4000 de lei.la un proces cu valoare de 2000 lei,mai discutați și cu alți avocați.Exista varianta cererii cu valoare redusa,ordonanță de plata acțiune pretenții, exista varianta ca un av sa va redacteze acțiunea și sa se judece în lipsa dvs etc.
Initial notificati official chiriasul cu obligatia achitarii c/v obligatii contractual asumate-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Nu ati convenit avansarea garantiei la semnarea contractului de locatiune?
garantia a fost folosita pentru neplata chiriei
Un sfat pentru următorii chiriași:plătiți dumneavoastră întreținerea, energia electrică,cablu TV și internet luna de lună și cereți banii imediat.Asa controlați banii.E puțin deranj pentru dumneavoastră dar nu mai ajungeți în situația asta.Eu cred că merită deranjul.

Alte discuții în legătură

Chirii si plati utilitati Carolina_w Carolina_w Se prezinta urmatorul caz. O persoana ia un apartament in chirie pentru scurt timp (1 luna). Din prima zi, la propunerea proprietarului, cei 2 cad de acord sa ... (vezi toată discuția)
Chirii si plati impuse la utilitati Carolina_w Carolina_w Se prezinta urmatorul caz. O persoana ia un apartament in chirie pentru scurt timp (1 luna). Din prima zi, la propunerea proprietarului, cei 2 cad de acord sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu proprietarul KisAlexandru KisAlexandru Am locuit cu chirie in zona Tineretului o perioada de 2 ani de zile . Cand am decis sa plec , am plecat fara sa il anunt pe proprietar . M-am trezit acum , ca ... (vezi toată discuția)