avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am lucrat la STB în perioada 1980-1989 ca electrician ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am lucrat la STB în perioada 1980-1989 ca electrician la ce ...

Am lucrat la STB în perioada 1980-1989 ca electrician la ce lage ma încadrez pentru grupa a 2a menționez ca am băgat dosarul de pensionare și nu mia acordat grupa
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:00, 3 Noiembrie 2022
La dosarul de pensionare trebuia sa depuneti o adeverinta emisa de firma care sa ateste ca ati fost nominalizat in grupa de munca. La adeverinta se anexeaza documentul din care reiese nominalizarea.
Casa de pensii nu va acorda grupa , va ia in calcul perioada prestata de dvs in grupa de munca respectiva . In acest caz, trebuia sa deopuneti adeverinta privind perioada in care ati prestat activitatea in grupa de munca respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu dacă am lucrat la stb în perioada 1980-si 1989 ca electrician ... Vlaicu Marian Vlaicu Marian Eu dacă am lucrat la STB în perioada 1980-si 1989 ca electrician am dreptul la grupa a2a și la ce lege ma încadrez mulțumesc. (vezi toată discuția)
Ce adeverinta ii trebuie tatalui meu pentru a i se lua in considerare? Simona Viorela Simona Viorela Buna ziua! M. Ar interesa ce adeverinta ii trebuie tatalui meu pentru a se putea penaiona.. A fost cu dosarul la casa de pensii, dar i l. A respins pentru ca ... (vezi toată discuția)
Incepand cu data de 01.04.2001 vs99teo vs99teo Buna ziua, Daca am de la angajator adeverinta ca am lucrat in conditii speciale dupa 01.04.2001 se ia in calcul ca perioada lucrata in grupa a 2a de munca cu ... (vezi toată discuția)