avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Instalare bariera automata pentru acces auto pe drum ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Instalare bariera automata pentru acces auto pe drum privat.

Buna ziua,
Am tot citit articole legate de subiectul montarii unei bariere automate privind restrictionarea accesului pe un drum privat. Nu sunt lamurit.
Va rog sa mi spuneti ce acte ne trebuie anterior fazei de constructie , ce tipuri de avize si de unde trebuie sa le obtinem.
Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Autorizatie construire sistem taxare parcare geluandrei geluandrei Buna ziua, doresc sa montez un sistem de taxare automat al parcarii (eliberatoare, cititoare tichete, bariere, automat de plata) intr-o parcare privata, care ... (vezi toată discuția)
Protejare de distrugere drum privat imbroserv imbroserv Buna ziua, Am urmatoarea problema si va rog sa ma ajutati. In zona in care locuiesc sunt 4 strazi legate intre ele sub forma unui patrat. Trei laturi din ... (vezi toată discuția)
Bariera cu ac sau nu? danbutnaru danbutnaru Buna ziua. speta: drum privat in cota indiviza. vrem sa montam o bariera la una dintre limitele de proprietate cealalta ramane libera. trebuie autorizatie de ... (vezi toată discuția)