avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bariera cu AC sau nu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bariera cu AC sau nu?

Buna ziua. speta: drum privat in cota indiviza. vrem sa montam o bariera la una dintre limitele de proprietate cealalta ramane libera. trebuie autorizatie de construire? am citit forumuri.. unii ca da ca e constructie ca.... tra la la.... atunci sa imi clasifice si mie cineva constructia (cladirea) numita bariera....!!! e absurd! totusi... daca trebuie AC in care articol de lege se incadreaza aceasta necesitate? Problema apare ca pentru obtinerea AC, e bineinteles nevoie de semnatura unui sarantoc care nu e de acord (are 4 clase) si intreb: cum putem noi restul.... 20 de familii ... sa il obligam sa fie de acord avand in vedere ca ne incalca dreptul la viata privata si la siguranta??? practic prin nemontarea acestei beriere.. cum este in prezent... cu toate semnele si interdictiile ”informative” puse la vedere (ACCES INTERZIS, DRUM PRIVAT, PROPRIETATE PRIVATA) drumul nostru privat e de fapt public. multumesc. PS. decizia de montare am luat-o in consens cu ceilalti coproprietari pentru ca au avut loc 4 spargeri in ultimele luni iar toate au venit pe fondul filarilor si a supravegherilor caselor. lucru dovedit si aratat la Politie. (inclusiv sarantocului i-au spart casa!!!). multumesc.
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2021
danbutnaru, utilizator

Alte discuții în legătură

Cale de acces/drum de servitute Stefanlcs Stefanlcs Buna ziua,am si eu o intrebare in legatura cu un drum de servitute ,in cartea funciara este drum de acces cota parte de 18,22% din suprafata indiviza de 47 mp ... (vezi toată discuția)
Drum privat bariera si parcari in fata portii acces auto buneacalin buneacalin Buna ziua, De curand ne-am construit o casa situata pe un drum care este detinut in totalitate de catre locatarii deserviti de acel drum (sunt cam 20 de ... (vezi toată discuția)
Trebuie autorizatie ? Manole Dumitru Manole Dumitru Pe domeniul privat (cale de acces, drum privat), se poate monta o bariera cu inscriptia \\"interzis drum privat\\", fara a solicita autorizatie?:( Dar ... (vezi toată discuția)