avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Salon înfrumusețare și cosmetica la domiciliu
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Salon înfrumusețare și cosmetica la domiciliu

Buna ziua. Vreau sa îmi apartamentul propriu ca salon de infrumusetare cu o camera pentru Cosmetica, întrebarea mea este ce ar fi mai bine un pfa sau SRL?
Ultima modificare: Vineri, 4 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:12, 4 Noiembrie 2022
E foarte simplu, dacă aveți un act se studii/calificare in domeniu, puteți sa va autorizați ca pfa. Altfel numai SRL.
Dar înainte de a începe demersurile la registrul comerțului, mergeți la direcția de sănătate sa vedeți ce condiții impun ei pentru a va putea desfășura activitatea la acea adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa salon de infrumusetare - cosmeticiana trebuie sa infiinteze p.f.a. cu sediul la domiciliu sau la salon? MaxineA MaxineA Buna ziua. Am amenajat apartamentul propriu ca salon de infrumusetare cu o camera pentru coafura, una pentru manichiura si una pentru cosmetica. Eu voi lucra ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu daca e suficient sa prestez ca pfa? Adrian Madar Adrian Madar Buna ziua, As dori sa stiu daca e suficient sa prestez ca PFA in domeniul inchirieri sisteme de sunet pentru evenimente sau trebuie neaparat SRL? Va ... (vezi toată discuția)