avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fond Funciar teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fond Funciar teren intravilan

Buna ziua!
Ma numesc T.C. Si ma confrunt cu o problema destul de incalcita , am intentat un proces obiectul Fond Funciar in 2019 in lipsa de suficiente măsurători nu a fost data o hotărâre favorabilă a trebuit să face Apel in data de 13.01 2021 aducând o mulțime de probe care atestă că am dreptate in ceea ce cer.
În urma cu cativa ani am aflat ca terenul meu intravilan de 20 ari cumpărat în 1974 a fost trecut în anii 2000 pe un titlu de proprietate din greșeală sau voit.
Mentionez ca am contract de vanzare cumpărare din 1974
Autentificat de Notariatul de stat si Extras de Carte Funciară din același an.
Am solicitat eliberarea unui C.F. nou electronic dar atunci am descoperit problema, terenul il folosesc eu este îngrădit plătesc impozit pt el .
Vreau sa sterg din Titlul de Proprietate aceasta parcelă pt a reuși să obțin C.F. electronic am pornit demersurile, toți urmasii au fost de acord ca intr-adevar este parcela mea si nu trebuia trecută în Titlu doar unul singur a făcut contestație fara dovezi palpabile , Judecătoria a trimis Expertul Judiciar pt măsurători care s-au efectuat în de 2 ori in prezenta celui care a contestat dreptul meu la proprietate dar la termenul de judecată expertiza a fost anulată ceranduse altă expertiza pe motivul că " Lucrările de la fața locului nu au beneficiat de o încunostintare prealabilă a partilor" lucru eronat demonstrat prin trimiterea adreselor de înștiințare tuturor celor trecuți pe verso la Titlu de Proprietate și expertiza tipografică fiind semnată ca sa efectuat în prezența celui care a făcut contestație.
Expertul Judiciar a cerut explicații Judecătorului dar nu a primit raspuns doar o dată noua de judecată în Ianuarie 2023.
Nu stiu ce sa mai fac ...
Am toate dovezile si simt ca lucrurile se tergiverseaza fara rost.
Ar trebui să cer o întrevedere cu , Completul de judecată ?
Unde ar trebui să mă adresez a se verifica deciziile judecatoresti ?
O plângere o cerere de verificare
Sau ce ar trebui să fac in continuare....

Alte discuții în legătură

Expertiza extrajudiciara impiedicata nucu$ nucu$ Intr-un razboi cu morile de vant,(administratia locala:angry: ) s-a ajuns la momentul in care se descopera existenta unui nr. cadastral si o c.f. intocmita ... (vezi toată discuția)
Intabulare Dumies Dumies Am obtinut in urma unui Partaj judiciar (mostenire) o parcela intravilan in suprafata de 1500mp(titlu de proprietate) .Am intabulat aceasta parcela conform ... (vezi toată discuția)
Teren...in cartea funciara !? gigelas gigelas Buna seara, Un teren,care este cuprins intr-un titlu de proprietate,este trecut in cartea funciara din oficiu ? Inseamna ca are cadastru facut ? Impozitele ... (vezi toată discuția)