avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Nucii din grădina au ramuri care se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Nucii din grădina au ramuri care se intind in curtea ...

Bună ziua!
Nucii din grădina au ramuri care se intind in curtea vecinilor și din cauza frunzelo căzute în curtea lor, a vecinilor, ne-au amenintat vor apela la o firmă de specialitate să vina sa taie ramurile care se intînd pe proprietatea lor. Este legal să procedeze astfel ?
Cel mai recent răspuns: NeneM , utilizator 09:55, 10 Noiembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Cand e vorba de nuci, situatia e sensibila. Stiu ca nu e voie sa fie taiati.
Dar presupun ca nici nucile de pe acele ramuri nu le culegeti. Asa ca, lasati-i sa le taie. In caz de ceva, ei raspund legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii bodo gabriella bodo gabriella Doresc sa stiu daca intr-o gradina particulara la care sunt eu proprietar, din cauza vremii urate un pom fructifer sau un nuc se rupe din radacina trebuie ... (vezi toată discuția)
Nucul vecinului! dorys1962 dorys1962 Daca crengile nucilor vecinului imi strica acoperisul garajului si imi umple gradina de frunza din cauza ca ramurile lui se intind pe toata gradina mea motiv ... (vezi toată discuția)
Buna, as avea situatia urmatoarea: un vecin si-a plantat un nuc ... lucianmija lucianmija Buna, As avea situatia urmatoarea: Un vecin si-a plantat un nuc in gradina lui, la aproximativ 3 metri fata de casa in care locuiesc eu. Ideea e ca nucul ... (vezi toată discuția)