avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, sunt o femeie văduvă, am 56 ani, mi-a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, sunt o femeie văduvă, am 56 ani, mi-a murit soțul ...

Bună ziua, sunt o femeie văduvă, am 56 ani, mi-a murit soțul anul acesta în ianuarie, am primit de la casa de pensii un ajutor după soț o perioada de 6 luni, în luna iulie am primit cardul de ajutor social, am primit doar doua transe de 250 lei, a III a tranșă nu am mai primit. Eu nu am venit și nici loc de munca, nu pot ieși nici la pensie, cui pot sa ma adresez sa primesc în continuare ajutorul social. Mai vreau sa va întreb când pot ieși la pensie anticipat parțial sau când pot depune actele, eu fiind născută în ianuarie 1966. Aștept răspunsul dvs. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Varsta pensionare CameliaGh CameliaGh Buna ziua. Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarele cazuri, cand pot iesi la pensie, cu toate variantele posibile. Va multumesc. 1. Persoana X - femeie, ... (vezi toată discuția)
Referitor pensionare femeie BarbuViorica BarbuViorica femeie nascuta in ianuarie 1966,cand pot iesi la pensie? (vezi toată discuția)
Pensionarea anticipata Florenta30 Florenta30 va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la pensie anticipata ( la 30.11.2014)avand in vedere urmatoarele date : data nasterii 30.09.1958, data activitatii ... (vezi toată discuția)