avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Referitor pensionare femeie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Referitor pensionare femeie

femeie nascuta in ianuarie 1966,cand pot iesi la pensie?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 07:39, 30 Mai 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Limita de varsta la 62 de ani si 10 luni daca indepliniti conditia de stagiu minim de cotizare de 15 ani.
Pensie anticipata la 57 de ani si 10 luni daca indepliniti conditia de stagiu de 42 de ani si 6 luni,fara stagiul asimilat(cursuri universitare de zi,pensie de invaliditate).
Pensie anticipata partiala la 57 de ani si 10 luni daca indepliniti conditia de stagiu de 34 de ani si 6 luni,fara stagiul asimilat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref.pensie anticipata BarbuViorica BarbuViorica Buna ,Cand pot iesi la pensie anticipat?Sunt de sex femenin ,nascuta in ianuarie 1966 si m-am angajat in 1984. (vezi toată discuția)
Pensie anticipata fleuresdelune fleuresdelune Am 48 ani, nascuta in martie 1965 si lucrez din 1983,respectiv 30 de ani vechime fara intrerupere.Cand pot sa ma pensionez anticipat si in ce conditii? (vezi toată discuția)
Ref.pensia anticipată parţială BarbuViorica BarbuViorica sunt nascuta in 01.1966 si as vrea sa stiu la ce varsta ies la pensia anticipată parţială (vezi toată discuția)