avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ref.pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ref.pensie anticipata

Buna ,Cand pot iesi la pensie anticipat?Sunt de sex femenin ,nascuta in ianuarie 1966 si m-am angajat in 1984.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:38, 6 Martie 2019
La 57 ani si 10 luni, daca veti indeplini conditia de stagiu de 42 ani si 6 luni, fara stagiul asimilat(cursuri universitare de zi, pensie de invaliditate).
Daca am stagiu de cotizare 40 ani mai mic de 42 ani si 6 luni pot iesi anticipat?
Daca am stagiu de cotizare 40 ani mai mic de 42 ani si 6 luni pot iesi anticipat?
Pensie anticipata partiala(cu penalizare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor pensionare femeie BarbuViorica BarbuViorica femeie nascuta in ianuarie 1966,cand pot iesi la pensie? (vezi toată discuția)
Varsta pensionare anticipata fara penalizare AnghelAnaGeorgiana AnghelAnaGeorgiana Buna ziua, Mama mea ( este nascuta in anul 1966, noiembrie ) lucreaza din anul 1984( acelasi loc de munca ), timp de 12 ani a avut grupa a 2a. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Data pensie micromet micromet Nascuta la 23.09.1962 ; sex: f ; angajata la data de 16.09.1981-prezent , fara intrerupere. Va rog , data la care pot iesi la pensie . Forma pensionarii : ... (vezi toată discuția)