avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pluralitatea de exemplare in cazul contractelor ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pluralitatea de exemplare in cazul contractelor semnate electronic

Salutare,

Am o nelamurire cu privire la contractele semnate cu semnatura electronica calificata si felul cum se aplica Pluralitatea de exemplare descrisa la Art. 274 din NCPC in cazul acestor documente?

Avand in vedere ca un contract semnat electronic poate fi trimis unui numar nelimitat de persoane in original, mai este necesara intocmirea mai multor exemplare pentru fiecare parte cu interese contrare? De asemenea, mai este necesara mentiunea cu privire la cate exemplare se redacteaza sau se subintelege de la sine faptul ca acel document unic poate fi folosit ca act doveditor de orice persoana sau tert care il detine?

Alte discuții în legătură

Intrebare despre pluralitatea exemplarelor NorthernW NorthernW Buna ziua! Am si eu o intrebare despre cum se aplica articolul 274 pluralitatea de exemplare din codul de procedura civila in urmatorul context: Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Fisa post marsta marsta Buna ziua! Am intalnit azi un caz deosebit : o fisa post a unui muncitor necalificat, angajat in martie 2015, semnata de catre angajat , semnatura in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,mă numesc telespan,.lucrez in prezent la o firmă ... Nelu Telelespan Nelu Telelespan Bună ziua,mă numesc Telespan,.lucrez in prezent la o firmă de construcții din 2021 și Anu trecut în octombrie sa majorat salariul din 4000 lei in 4580,.. ... (vezi toată discuția)