avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua am o intrebare daca lucrez la program de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua am o intrebare daca lucrez la program de 12-24 si 12-48 ...

Buna ziua am o intrebare daca lucrez la program de 12-24 si 12-48 in momentul in care imi iau 2 zile de concediu sa mi-i se ia de fapt 3 ? Si cum se calculeaza zilele acelea se pun si zilele de repaus sau doar cand ar trebui sa fiu la servici ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 10 Noiembrie 2022
Se ia din zilele lucratoare de luni pana vineri ... 2 zile ati solicitat , 2 zile se ia in calcul ...
Ultima modificare: Miercuri, 9 Noiembrie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Eu am avut in luna iulie 8 zile de concediu solicitate pentru care mi-au fost luate 12 zile . De la resurse mi-i sa spus că pentru doua zile de concediu la programul de 12 ore se calculeaza 3 zile de concediu .
Nu exista in legislație asa ceva.

Sesizati ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna in pontaj Buzesc Buzesc Lucrez la programul de 12/24 , 12/48 si vreau sa va intreb cum se acorda zilele de concediu. Ex: pe data de 1 repectiv 2 al luni trebuie sa lucrez iar in 3 si ... (vezi toată discuția)
Program de lucru ContSters279401 ContSters279401 Buna ziua, Programul de lucru este urmatorul: 1 saptamana - 10:00 - 16:00 1 saptamana - 16:00 22:00 1 weekend liber 1 weekend la lucru - 12 ore / zi ( ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu program lucru 12/24 12/48 crysty90 crysty90 buna ziua. lucrez la o firma de paza cu programul 12/24 12/48, contract de munca individual. mai am de luat 14 zile de concediu de odihna. cum se ... (vezi toată discuția)