avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de voluntariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de voluntariat

Buna ziua!
As dori sa aflu daca studentii pot face voluntariat in domeniul pentru care se pregatesc?
Student anul al doilea la chimie medicala poate face voluntarit intr-un laborator de analize medicale?
Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cruceanu Camelia
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:38, 11 Noiembrie 2022
Numai daca cel laborator apartine unei persoane juridice de drept public sau de drept privat, fără scop lucrativ, ori unei întreprinderi sociali sau întreprindere socială de inserție.
Buna ziua!
Este vorba despre un spital public. Nedumerirea mea este daca trebuie sa fie absolvent sau se poate si pentru studenti.
Va multumesc!
Poate fi si student.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de voluntariat Madalina0808 Madalina0808 Buna ziua, Se poate incheia un contract de voluntariat intre un medic (kinetoterapeut mai exact) si o clinica medicala de recuperare? Poate exista ... (vezi toată discuția)
Cine poate sa deschida un laborator de analize medicale? aradu2009 aradu2009 daca nu am lucrat deloc in domeniul sanitar, pe un post de chimist, intr-un laborator de analize medicale insa am urmat cursurile postuniversitare de master si ... (vezi toată discuția)
Voluntariat Lidi1 Lidi1 Bună seara! La ce spital pot să fac voluntariat ca asistent medical în București? Cum procedez în vederea acestui lucru? Unde mă pot informa și la cine ... (vezi toată discuția)