avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sunt apicultor am autorizatiile de la dsvsa.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sunt apicultor am autorizatiile de la dsvsa.

Sunt apicultor am autorizatiile de la dsvsa cand vand miere ce obigatii am nu am casa de marcat poate sa ma amendeze?ce trebuie sa fac sa fiu total legal
Ultima modificare: Duminică, 13 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

If si casa de marcat chrysthyn chrysthyn Buna ziua, Sunt apicultor, de curand am trecut de la statutul de producator la IF, pe langa productie ocazional merg in targuri pentru a-mi comercializa ... (vezi toată discuția)
Sunt apicultor cu 20 familii de albine, vreau sa vand miere. Gaborh Gaborh Sunt apicultor cu 20 familii de albine vreau sa vand miere trebuie casa de marcat sau nu pentru ca legea spune ca pana la 75 de familii de albine e neimpozabil ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa comercializez produse in piete, fara casa de marcat, daca sunt if ? zcb zcb Buna seara, va rog sa -mi spuneti cum pot sa comercializez produse in piata, daca nu am casa de marcat si sunt IF(intreprindere familiala)? Se poate pe baza de ... (vezi toată discuția)