avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Sunt apicultor cu 20 familii de albine, vreau sa vand ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Sunt apicultor cu 20 familii de albine, vreau sa vand miere.

Sunt apicultor cu 20 familii de albine vreau sa vand miere trebuie casa de marcat sau nu pentru ca legea spune ca pana la 75 de familii de albine e neimpozabil iar cealalta lege spune ca nu se poate vinde fara casa de marcat persoanelor fizice dar daca iau casa de marcat deja intru la impozitare varog sa ma ajutati cum sa procedez
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna sunt apicultor cu atestat de producator agricol( apicol).ma ... edy65 edy65 Buna sunt apicultor cu atestat de producator agricol( apicol).ma incadrez la sub 75 stupi adica norma de venit neimpozabila. Care lege imi specifica cte ... (vezi toată discuția)
Impozitare produs apicol dinupaltinis dinupaltinis Buna ziua la toata lumea.Ma confrunt cu o problema si as dori un raspuns competent.Am 30 de familii de albine si anul acesta am realizat de la ele cateva sute ... (vezi toată discuția)
Neclaritati la o intreprindere individuala (ii) cod caen 0149 catalincojocaru_kcj catalincojocaru_kcj Activitatea care o desfasor este apicultura cod caen 0149 Trecerea de la PF la II adica preluarea stupilor se face pe borderou de achizitii si ... (vezi toată discuția)