avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitare produs apicol
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitare produs apicol

Buna ziua la toata lumea.Ma confrunt cu o problema si as dori un raspuns competent.Am 30 de familii de albine si anul acesta am realizat de la ele cateva sute de kg de miere.Daca vand aceasta miere la un procesator care imi cere atestat de producator si carnet de comercializare voi fi impozitat de catre fisc sau nu?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 12:01, 14 August 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cod fiscal:

ART. 72 Venituri neimpozabile

(2) Veniturile definite la art. 71 alin. (1) sunt venituri neimpozabile în limitele stabilite potrivit tabelului următor:

Albine până la 75 de familii


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de crestere al copilului si venituri din agricultura mmv79 mmv79 buna ziua. Sotia mea este angajata,a nascut si indeplineste conditiile pt a beneficia de concediul de crestere al copilului incepind cu jum lui martie ... (vezi toată discuția)
Buna sunt apicultor cu atestat de producator agricol( apicol).ma ... edy65 edy65 Buna sunt apicultor cu atestat de producator agricol( apicol).ma incadrez la sub 75 stupi adica norma de venit neimpozabila. Care lege imi specifica cte ... (vezi toată discuția)
Sunt apicultor cu 20 familii de albine, vreau sa vand miere. Gaborh Gaborh Sunt apicultor cu 20 familii de albine vreau sa vand miere trebuie casa de marcat sau nu pentru ca legea spune ca pana la 75 de familii de albine e neimpozabil ... (vezi toată discuția)