Buna, in urma cu aproximativ un an și doua luni am contactat un jurist pentru a ma șterge din biroul de credit deoarece am istoric negativ pentru neplata unui credit.
De atunci sunt dus cu zăhărelul ca sa spun așa.
Am fost recent la banca sa fac o simulare pentru credit imobiliar si figurez încă cu G-uri, comunicare si înainte si acum este foarte defectuoasa, dacă sun, sunt sunat după 3,4 săptămâni si tot așa .. este teapa clară, mi-am pierdut toate speranțele. Am contractul, am chitanța cum am plătit 2000 de lei. Oare as putea sa dau in judecată pentru înșelătorie și sa cer daune sau măcar sa recuperez banii ?
Menționez ca in contract exista și un subpunct in care scrie “ Intermediarul va acorda asistenta necesară Beneficiarului in vederea atingerii obiectului contractului, însă in nici un caz prezentul contract nu trebuie interpretat ca o asumare de către intermediar a obligației de a obține rezultatul dorit de către client. “
Va mulțumesc tuturor :)
Biroul de credit
cosmyn86
Buna seara.Acum trei ani am fost raportat la Biroul de credit,in acest timp datoria a fost achitata in urma unei intelegeri cu firma de recuperare.Ma ... (vezi toată discuția)