avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua.Ma confrunt cu o situatie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua.Ma confrunt cu o situatie neplacuta.Administratorul ...

Buna ziua.Ma confrunt cu o situatie neplacuta.Administratorul a adus o echipa de instalatori pt a schimba apometrele.Pe parcursul lucrarilor unul dintre instalatori mi-a rupt coturile dintre teava din apartament si teava care intra in perete catre conducta principala .Cand a incercat sa remedieze una dintre aceste probleme a rupt si teava orizontala care iese din apartament si face legatura cu T-eul din coloana principala.Administratorul a cumparat piesele,iar lucrarea a fost efectuata de cumnatul meu care este instalator.Administratorul imi cere sa-i platesc piesele,sunt obligat sa fac acest lucru?Mentionez ca o parte din piese au fost montate pe partea comuna a instalatiei.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:31, 14 Noiembrie 2022
In astfel de situatii este de preferat ca executarea lucrarii sa fie realizata de catre o singura persoana specializata
In speta cand interventia care a necesitat piese suplimentare generate de proasta prestatie a instalatorului asociatiei de proprietari,ca asociatia sa suporte c/v piese
la momentul evenimentului,se impunea sa sesizati oficial presedintele de asociatie,sa incheie proces verbal constatare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alimentare cu apa rece lemia50 lemia50 Buna seara.As vrea sa intreb urmatoarele: 1 . Teava de alimentare cu apa rece a unui apartament(ma refer la segmentul cuprins intre conducta verticala si ... (vezi toată discuția)
Coloanele de apa comune / individuale ilione ilione derivatiile aflate pe coloana principala de scurgere apartin proprietarilor care se folosesc de ele sau este parte comuna? (vezi toată discuția)
Delimitare parte comuna aoa aoa salutare, am o problema a carei rezolvare nu am gasit-o reglementata nicaieri si de aceea apelez la cunostintele voastre (poate ati trecut prin asa ceva!): ... (vezi toată discuția)