Buna ziua.Ma confrunt cu o situatie neplacuta.Administratorul a adus o echipa de instalatori pt a schimba apometrele.Pe parcursul lucrarilor unul dintre instalatori mi-a rupt coturile dintre teava din apartament si teava care intra in perete catre conducta principala .Cand a incercat sa remedieze una dintre aceste probleme a rupt si teava orizontala care iese din apartament si face legatura cu T-eul din coloana principala.Administratorul a cumparat piesele,iar lucrarea a fost efectuata de cumnatul meu care este instalator.Administratorul imi cere sa-i platesc piesele,sunt obligat sa fac acest lucru?Mentionez ca o parte din piese au fost montate pe partea comuna a instalatiei.
In astfel de situatii este de preferat ca executarea lucrarii sa fie realizata de catre o singura persoana specializata
In speta cand interventia care a necesitat piese suplimentare generate de proasta prestatie a instalatorului asociatiei de proprietari,ca asociatia sa suporte c/v piese
la momentul evenimentului,se impunea sa sesizati oficial presedintele de asociatie,sa incheie proces verbal constatare
Delimitare parte comuna
aoa
salutare,
am o problema a carei rezolvare nu am gasit-o reglementata nicaieri si de aceea apelez la cunostintele voastre (poate ati trecut prin asa ceva!): ... (vezi toată discuția)