avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am aflat ca sediul social poate expira
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am aflat ca sediul social poate expira

Buna seara! De curand am aflat ca sediul social poate expira. Cum imi pot da seama cand imi expira sediul social la o intreprindere individuala? Eu am avut un punct de lucru la infiintarea firmei unde era si sediul social dar apoi am inchis punctul de lucru si am deschis alt punct in alta localitate dar in acelasi judet iar sediul social am crezut ca poate ramane tot acolo chiar daca isi facuse punct de lucru o alta firma in locul unde eram eu.
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: paultrefu , utilizator 21:37, 14 Noiembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii pentru covrigarie Anda Mihaela Anda Mihaela Buna ziua! As vrea sa deschid o covrigarie si as avea nevoie de sfaturile dumneavoastra in ceea ce priveste autorizatiile necesare precum si cele necesare ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma ralukuutza ralukuutza buna dimineata! am si eu o intrebare.vreau sa deschid o firma.in aceea firma vreau sa pun asa:cartele de telefon reincarcarbile,tractari auto,carcase si ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma Andreea2008 Andreea2008 Buna seara, Am domiciliul in Bucuresti si doresc sa infiintez o firma in Maramures. Se poate? Ce acte am nevoie? Multumesc (vezi toată discuția)