avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical dupa demisie si incadrare la un alt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical dupa demisie si incadrare la un alt job

Daca mi-am dat demisia dupa un an de la fostul loc de munca (mai exact in iulie 2022) si m-am angajat la un alt job in luna "Octombrie 2022" si imi iau concediu medical, concediul v-a fi platit sau va fi fara plata?
Precizez ca figurez ca si asigurat medical la CAS.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

De ce refuza angajatorul plate concediului medical al soției? ... Alexandru9898 Alexandru9898 De ce refuza angajatorul plata concediului medical al soției? Soția are 5 luni stagiu cotizare la fostele locuri de muncă plus o lună la actualul loc pe ... (vezi toată discuția)
Stagiu de cotizare concediu medical! bună ziua, dacă sunt angajat ... Dumitru67 Dumitru67 Stagiu de cotizare concediu medical! Bună ziua, dacă sunt angajat de pe 11 ianuarie 2023 și pe 14 iulie am avut o internare în spital, a fost îndeplinit ... (vezi toată discuția)
Concediu medical krystyv krystyv Buna ziua! sunt angajat la o firma cu contract de munca temporar,din luna iulie 2006 pana in octombrie 2006,inainte sa ma angajez la aceasta frima am lucrat ... (vezi toată discuția)