Ideea este că a avut Cm și în Anul 2023 tot pe această firmă și tot nu ia fost plătit dar din septembrie 2022 până în ianuarie 2023 a fost angajata altei firme ceea ce denotă faptul că avea 6 luni stagiu de cotizare și ceea ce înseamnă că ar fi trebuit să îi fie plătit
Am primit răspuns de la Hr acum câteva ore faptul că,subscriu "Nu plătim concediul medical pentru că, compania noastră nu plătește concediu medical persoanelor angajate la noi de mai puțin de 6 luni"
Mi se pare în neregulă acest lucru
Din ce cunosc totul are legătură cu stagiul de cotizare anterior și știu că nicio companie nu are dreptul să restricționeze plata concediului medical atât timp cât există stagiu de cotizare
Vreau să mă adresez unei instituții și nu știu exact ,nu cunosc exact unde să mă îndrept către ce instituții pentru a putea face o sesizare,o reclamație care să fie luată în serios
Ionut.ion a scris:
Si a adus noului angajator adeverinta cu stagiu de cotizare de la celelalte locuri de munca?
Daca da, atunci mai discutati odata cu angajatorul, aratati si ce am bold-uit eu mai sus si, daca tot spune ca nu plateste, faceti plangere la Casa de sanatate..