avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transformare post studii superioare in post cu studii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transformare post studii superioare in post cu studii medii

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti cum procedez in cazul in care pana acum am fost inadrata in postul de trezorier cu studii superioare, iar noua conducere decide sa fiu incadrata pe un post de trezorier cu studii medii, eu avand studii superioare. Considera ca acest post poate fi detinut si daca ai studii medii. Ma poate afecta semnarea fisei postului si actul aditional?
Ultima modificare: Vineri, 18 Noiembrie 2022
cris1981r, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara! dacă m-ati putea ajuta în această problemă. În ... andreeacristina22 andreeacristina22 Buna seara! Dacă m-ati putea ajuta în această problemă. În august 2017 am fost angajată pe postul de bibliotecar debutant, studii medii. Mentionez, ca ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare fisa post - cod cor sissa sissa buna ziua, mi-am intors recent din CIC la locul de munxca, unde mi s-a dat sa semnez o noua fisa de post si act aditional la contractul de munca cu acelasi ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog b0g23 b0g23 Buna seara, vreau si eu un sfat, in continuare va prezint cazul meu: - In aprilie 2010, m-am angajat la o societate ca inginer (incadrare studii superioare) ... (vezi toată discuția)