avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Am urmatoarea speta: furnizorul de gaze ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Am urmatoarea speta: furnizorul de gaze doreste sa ...

Buna ziua!
Am urmatoarea speta: furnizorul de gaze doreste sa incheie contractul cu nerespectarea contractului cadru in ceea ce priveste punctul de furnizare...intrebarea mea este daca pot se poate incheia cu acest furnizor un contract cu obiectiuni legate de locul de furnizare...si daca il incheiem cu aceste obiectiuni, se poate solicita instantei ca furnizorul sa fie obligat sa suporte cval transportului de la locul unde doreste acesta sa livreze si pana la locul nostru de consum?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:25, 18 Noiembrie 2022
obiectiuni legate de locul de furnizare...

Daca furizorul nu are infrastructura unde doriti dv ,nici instanta de judecata nu poate dispune hotarare ca furnizorul sa fie obligat sa suporte c/v transport gaze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzuri gdf Florin02 Florin02 M-ar interesa ce alte variante ar fi de furnizori de gaze( exceptand gdf-ul bineinteles) cu care s-ar putea face contract de furnizare de gaz, am citit undeva ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa ne alegem furnizorul de energie electrica? Adriantot Adriantot Am gasit urmatoarea informatie pe site-ul http://www.eon-energie.ro/ro/despre-energie/legislatie/ [quot]În conformitate cu prevederile Directivei 54/2003 a ... (vezi toată discuția)
Contract furnizare produse insotit de servicii auxiliare say say Va cer opinia in urmatoarea speta S-a incheiat un contract de furnizare produse, prin care furnizorul se obliga sa livreze, sa monteze, sa instaleze si sa ... (vezi toată discuția)