avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, La parterul blocului in care locuiesc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, La parterul blocului in care locuiesc conform proiectului ...

Buna ziua,

La parterul blocului in care locuiesc conform proiectului initial ar fi trebuit sa fie facute spatii comerciale. Noul proprietar al acestor spatii are intentia de a le schimba in apartamente. De la Primarie a fost obtinuta o autorizatie fara acordul proprietarilor pentru modificarea spatiilor comerciale, aceste modificari vizand si modificare spatiilor comune. In urma sesizarii facute catre Primarie s-a mentionat ca acea autorizatie nu prevede schimabarea spatiilor comune si nici apartamentarea, dar din proiectul prezentat rezulta spargerea casei scarii.
Noul proprietar face o serie de lucrari care presupun modificarea spatiilor comune si trece peste orice obiectie din partea noastra.
Intrebarea mea este catre ce Institutie trebuie sa ma indrept pentru o incepe reverificarea autorizatie de contruire obtinuta ilegal.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:19, 18 Noiembrie 2022
Va adresați instanței.
Puteti sesiza Inspectoratul de stat in ctii., in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Initial sesizati oficial directia corp control din primarie si inspectoratul de stat in constructii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea peretilor exteriori ai blocului gabikov gabikov La parterul unui condominium, un proprietar a avut inchiriat apartamentul unui cabinet medical. La momentul inchirierii, chiriasul a obtinut de la toti ... (vezi toată discuția)
Vecini zgomotosi - salon de coafura la parter ancas30 ancas30 Buna ziua! As avea nevoie de parerea dumneavoastra despre ce actiuni pot intreprinde in mod legal in urmatoarea situatie. Locuim la parterul unui bloc, iar ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie unui spatiu comercial dintr o cladire cu destinatie comerciala Cristi Gheorghiu Cristi Gheorghiu Am închiriat un spatiu comercial intr o clădire comercială la parter cu iesire directa in strada .Am activat 10 ani ca magazin de haine in acest spatiu ... (vezi toată discuția)