Buna ziua. Am avut un litigiu cu o societate de asigurari, a fost solutionat de catre SAL-FIN. Hotararea a fost pronuntata in februarie 2021, si obliga societatea de asigurari sa-mi plateasca o suma de bani drept despagubire. Hotararea nu a fost contestata de societatea de asigurari sau de mine, drept pentru care a ramas definitiva si constituie titlu executoriu. Eu am pus la dispozitia asiguratorului contul in care sa-mi fie platita despagubirea dar asiguratorul nu mi-a platit. In iunie 2022 am apelat la executor judecatoresc pentru executarea silita. De asemenea am notificat asiguratorul ca in momentul platii despagubirii sa-mi plateasca si penalitati de intarziere de 0,2% pe zi. La sfarsitul lunii iulie 2022 am primit in cont despagubirea, dar nu si penalitatile de intarziere.
Din acest motiv vreau sa deschid actiune in instanta pentru penalitatile de intarziere, calculate de la pronuntarea hotararii si pana la data intrarii banilor de despagubire in cont, dar va intreb pe dumneavoastra ce cerere sa formulez in instanta pentru perioada scursa din ziua incasarii despagubirii si pana la data la care mi se vor platii penalitatile de intarziere ? Multumesc anticipat
Neplata acord dauna
dac_ian
In urma unui accident din noiembrie 2013, culpa celalalt sofer, city insurance imi propune si accept suma de 13500 lei ca si despagubiri totale fara alte ... (vezi toată discuția)