avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Situație complicata(antecontract) Sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Situație complicata(antecontract) Sunt administratorul unui ...

Situație complicata(antecontract)
Sunt administratorul unui SRL(un taxi) și in data de 15.07.2022 am încheiat un antecontract cu o persoana fizica printr-un intermediar persoana juridică, antecontractul nu are nici o clauza, in el scrie ca eu ii predau persoanei fizice încasările cheltuielile si mașina SRL-unui iar el pana in data da 1.07.2023 îmi achita restul de 9500eur(500eur avans la antecontract) iar la achitarea sumei îi cesionez SRL-ul, problema este ca pana in data de azi nu am mai primit nici un ban, persoana respectiva nu are nici un venit inafara firmei pe care i-am “predat-o” si problema e ca nu își respecta obligațiile, impozitul pe venit trebuia plătit de luna trecut si din ce văd nu are intenția de a o face , iar toate acțiunile lui se vor răsfrânge asupra mea, eu fiind administratorul in acte.
Ce recomandați sa fac, momentan nu îmi permit un avocat , sunt elev la scoala de poliție si nu am venituri.

Alte discuții în legătură

Cesiune antecontract vanzare-cumparare Mikisa Mikisa Buna ziua, Am incheiat antecontract vanzare-cumparare si pentru ca promitentul vanzator nu a predat apartamentul conform antecontractului, nu mai vreau sa ... (vezi toată discuția)
Nerespectare antecontract vanzare-cumparare chris75 chris75 Am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare (eu fiind cumparatorul), pt un apartament inca in constructie la data respectiva, acesta urmand a-mi fi predat ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract? tiho2011 tiho2011 buna ziua , in ianuarie 2008 am contractat un apartament care era la stadiu de proiect printr-o promisiune bilaterala de vanzare cumparare , termenul de ... (vezi toată discuția)