avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua, mi s-a retinut permisul de conducere pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua, mi s-a retinut permisul de conducere pentru viteza de ...

buna ziua
mi sa retinut permisul de conducere pentru viteza de 101 km/h pot sa fac contestatie ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:25, 19 Noiembrie 2022
E dreptul dvs. legal. Citiți OG 2/2001.

violyd a scris:

buna ziua
mi sa retinut permisul de conducere pentru viteza de 101 km/h pot sa fac contestatie ?

Puteți depune o plângere contravențională prin care să solicitați anularea procesului verbal de contravenție. Există motive tehnice din care rezultă că este posibil ca dvs. să fi circulat cu o viteză mai mică de 100 km/h, dar motivația juridică va reține că viteza de deplasare a fost de fix 101 km/h. Vă asigur că instanța vă va respinge plângerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie andrei-adrian-constantin andrei-adrian-constantin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu ce as mai putea face in astfel de situatie: In luna iunie, anul acesta am fost surprins de aparatul radar cu viteza de ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru radar PGhe PGhe ciculam cu viteza de apoximativ 100 km la ora la iesirea din oras,dar nu mi-am imaginat ca semnul de restrictie inca este de 50 la ora Am fost prins de radar ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar icristi icristi Astazi 15.11.2009 am fost inregistrat de un aparat radar pe DN2, in afara localitatii Cotorca cu viteza de 136 km/h. Echipajul Radar se afla in mers, venind pe ... (vezi toată discuția)